Een goede keuze tegen milde tot matige spier- en ligament pijn.
NL
Flexagile
Hamburger Icon

Ontstekingsremmende crème en pijnstillende-| Flexagile® Crème

Flexagile, pijnstillende en ontstekingsremmende crème. Een goede keuze tegen milde tot matige spier- en ligament pijn.

MAAK ER NU KENNIS MEE

Flexagile Spierpijn creme

Isabelle,
63 jaar..

Een zeer dynamische dame, twee kleinkinderen en gepassioneerde keukenprinses

Als ik iets doe, doe ik het goed!

Als ik iets doe, doe ik het goed!

Jarenlang zwaaide ik de scepter in een Brussels restaurant en ik ben dan ook gewoon om het voor het zeggen te hebben. Alleen bedient mijn lichaam mij niet zomaar op mijn wenken; ik heb immers regelmatig kniepijn.

Voortdurend rennen met de twee kleinkinderen, gaan dansen met vriendinnen, maar ook huishoudelijke taken en koken zijn soms een heuse marteling. Daarom telt voor mij de doeltreffendheid van het product!

Wist u dat …?

Charlotte, 64 jaar.

Single, baasje van een hond en herboriste.

Ik hou van dansen! En ik hou van de natuur!

Ik hou van dansen! En ik hou
van de natuur!

Een perfecte zondag voor mij? Bij zonsopgang met mijn labrador Dolly door de velden en bossen in de Ardennen wandelen, ’s namiddags samen komen met de vriendinnen voor een kop koffie en ‘s avonds gaan dansen. Dat zijn activiteiten die ik echt graag doe.

Helaas willen mijn knieën niet altijd mee. Voor mij is het in ieder geval belangrijk dat het geneesmiddel doeltreffend is.

Brigitte raadde me de pijnstillende en ontstekingsremmende Flexagile® crème aan. Die is blijkbaar doeltreffend. Dus, waarom niet? Ik ben heel benieuwd!

Wist u dat…?

Doeltreffendheid

Brigitte, 65 jaar.

Globetrotter, liefdevolle echtgenote en hartsvriendin

Een dag met pijn is een verloren dag!

Een dag met pijn is een verloren dag!

Mijn allergrootste wens? Ieder ogenblik volop genieten van mijn pensioen! Mijn man en ik reizen dolgraag en brengen graag veel tijd samen door.

Alleen krijg ik hem met geen stokken op de dansvloer. Geen nood! De vriendinnen nemen het graag over. Zondagavond samen doorbrengen is heilig voor me. Ik vind het gewoon jammer dat ze beiden kampen met kniepijn. Ik raadde hen de pijnstillende en ontstekingsremmende Flexagile®® crème aan..

Mijn man en ik gebruiken die al jaren bij spier- en ligament pijn. Staat hij ‘s ochtends op met kniepijn, dan brengt hij de pijnstillende en ontstekingsremmende Flexagile® crème aan. Zo kan hij in vorm aan de dag beginnen - we willen immers geen tijd verliezen!

Wist u…

Weer op de been!

Flexagile, pijnstillende en ontstekingsremmende crème. Een goede keuze tegen milde tot matige spier- en ligament pijn.

De pijnstillende en ontstekingsremmende Flexagile® crème. Een goede keuze bij symptomatische verlichting van milde tot matige lokale pijn en ontstekingen.. Of u nu spierpijn heeft of pijnlijke ligamenten, de Flexagile® crème verlicht milde tot matige plaatselijke pijn veroorzaakt door spier- en ligamentletsels.

Zie bijsluiter

ACTIEVE STOFFEN VAN PLANTAARDIGE OORSPRONG

DE BIJSLUITER RAADPLEGEN

Flexagile®, pijnstillende en ontstekingsremmende crème

Flexagile® Crème (vloeibaar smeerwortelextract) is een geneesmiddel. Mag niet toegediend worden aan personen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken in geval van zwangerschap, op open wonden, ogen of slijmvliezen. Lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan uw apotheker. P&G Health Belgium BV/SRL.