Een goede keuze tegen milde tot matige spier- en ligament pijn.
NL
Flexagile
Hamburger Icon

Smeerwortelcrème om pijn te verlichten | Flexagile® Crème

De doeltreffendheid van smeerwortel

Geneeskrachtige planten zoals smeerwortel spelen al honderden jaren een belangrijke rol bij de symptomatische verlichting van spier- en ligament pijn

Al decennialang gebruikt: smeerwortel

Smeerwortel is een geneeskrachtige plant die gebruikt wordt om symptomatische spier- en gewrichtspijn te verlichten. Zelfs de botanische naam “Symphytum officinale L.” zegt al heel wat over de effecten. De naam betekent “samengroeien” of “genezen”. Zo werden er zalven bereid met smeerwortel, die de pijn van botfracturen, ontwrichtingen of verzwikkingen verlichten.

De wortel van de plant bevat de hoogste concentratie actieve stoffen

Tegenwoordig wordt het smeerwortelextract gebruikt in de moderne geneeskunde om spier- en ligamentpijn te verlichten. De grondstof is een extract van de wortel van de smeerwortelplant.

Flexagile®, pijnstillende en ontstekingsremmende crème

Flexagile® Crème (vloeibaar smeerwortelextract) is een geneesmiddel. Mag niet toegediend worden aan personen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken in geval van zwangerschap, op open wonden, ogen of slijmvliezen. Lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan uw apotheker. P&G Health Belgium BV/SRL.