Een goede keuze tegen milde tot matige spier- en ligament pijn.
NL
Flexagile
Hamburger Icon

Pijstillende crème en ontstekingsremmende | Flexagile® Crème

Flexagile®, pijnstillende en ontstekingsremmende crème.

Bij symptomatische verlichting van milde tot matige lokale pijn en ontstekingen – op basis van plantaardige actieve stoffen.

Een pijnstillende en ontstekingsremmende Flexagile® crème (zie bijsluiter) is een goede keuze die verlichting brengt bij spier- en ligamentpijn. Deze pijnstillende en ontstekingsremmende crème werkt doeltreffend.

Symphytum Officinale L. - Smeerwortelextract

  • Verlicht milde tot matige spier- en ligament pijn
  • Ontstekingsremmend
  • Ontzwelt
  • Herstelt weefsel

Bij ernstigere klachten kan Flexagile® crème ook onder occlusief verband worden aangebracht: 10 tot 20 g crème éénmaal per dag onder occlusief verband. Blijf de pijnlijke zone met crème instrijken tot de symptomen zijn verdwenen of volgens doktersadvies. Als uw klacht na 10 dagen niet minder wordt, of zelfs erger, gelieve dan contact op te nemen met uw arts. Niet langer dan 1 maand gebruiken.

Aangetoonde werking

De werking van smeerwortelextract werd wetenschappelijk aangetoond. Flexagile® crème op basis van smeerwortelextract werkt ook in op een pijnlijke verzwikte enkel.

Doeltreffendheid

Smeerwortel, wordt al tientallen jaren gebruikt om spier- en ligament pijn te verzachten/te verlichten . Voor de bereiding van Flexagile® crème wordt het smeerwortelextract gebruikt.

Eenvoudig aan te brengen

Flexagile® crème wordt eenvoudigweg gericht aangebracht op de pijnlijke lichaamszones.

Download de bijsluiter

Flexagile® Crème (vloeibaar smeerwortelextract) is een geneesmiddel. Mag niet toegediend worden aan personen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken in geval van zwangerschap, op open wonden, ogen of slijmvliezen. Lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan uw apotheker. P&G Health Belgium BV/SRL.