Een goede keuze tegen milde tot matige spier- en ligament pijn.
NL
Flexagile
Hamburger Icon

Ligament pijn Flexagile | Flexagile® Crème

Ligamentaire pijn

Knie- en heupgewricht zijn heel pijngevoelig. Dat betekent niet dat schouders, nek, tenen en vingers gespaard blijven.

Oorzaken

Pijn voelen is van vitaal belang voor ons lichaam – pijn vertelt ons immers dat er een letsel of een ontsteking is en dwingt ons het wat rustiger aan te doen. Pijn aan de gewrichtsbanden van bijvoorbeeld de knieën of enkels is doorgaans het gevolg van traumata of van een overbelasting van de ligamenten.

Behandeling

Raadpleeg bij hevige of acute pijn altijd uw arts. Gebruik om kniepijn te verlichten een pijnstillend geneesmiddel zoals Flexagile®, een pijnstillende en ontstekingsremmende crème. Als uw klacht na 10 dagen niet minder wordt, of zelfs erger, gelieve dan contact op te nemen met uw arts. Niet langer dan 1 maand gebruiken. Aarzel ook niet om regelmatig spierversterkende oefeningen uit te oefenen.

Flexagile® crème wordt gebruikt voor de symptomatische verlichting van milde tot matige lokale pijn en ontstekingen.
Bij ernstige klachten kunt u Flexagile® crème ook onder het occlusief verband aanbrengen: 10 tot 20 g crème éénmaal per dag onder occlusief verband. Blijf de pijnlijke zone met crème instrijken tot de symptomen zijn verdwenen of volgens doktersadvies.

Flexagile® Crème (vloeibaar smeerwortelextract) is een geneesmiddel. Mag niet toegediend worden aan personen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken in geval van zwangerschap, op open wonden, ogen of slijmvliezen. Lees aandachtig de bijsluiter. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Vraag raad aan uw apotheker. P&G Health Belgium BV/SRL.